Eiwitrijke vegetarische pasta

Een simpele maar heerlijke eiwitrijke, vegetarische pasta die je kan maken in maar één pan. In 20 minuten staat dit gerecht op tafel. Eet smakelijk!

Personen

1

Tijd

20 min

Kcal

573 Kcal

Voedingswaarden per persoon

• Calorieën 573 kcal  

• Koolhydraten 70 gr  

• Eiwitten 30 gr  

• Vetten 17 gr  

• Vezels 12 gr

Ingrediënten

• 500 ml water  

• 100 gram spaghetti (volkoren, onbereid)  

• 100 gram broccoli  

• 1 bouillonblokje (groenten)  

• 50 gram groene asperges  

• 50 gram champignons  

• 25 ml kookroom light  

• 25 gram Parmezaanse kaas  

• 2 gram peterselie  

• 25 gram ui  

• 1 teentje knoflook  

• 1 gram chili flakes  

• Peper en zout

Koken met twee pannen is zooo 2009. Daarom delen wij deze eiwitrijke vegetarische one-pot pasta. Benodigdheden? Eén pan, veel veggies en een lekker muziekje op de achtergrond. Veggie pasta!

Zo maak je deze eiwitrijke vegetarische pasta:

  • Zet een grote pan op het vuur met 500 ml water en het bouillonblokje.
  • Voeg hier de gebroken spaghetti, broccoli, asperges, champignons, ui, knoflook, chili, olijfolie en zout en peper aan toe.
  • Roer dit goed door en breng aan de kook.
  • Voeg na ongeveer 10 minuten de light room, Parmezaanse kaas en peterselie toe.
  • Roer dit weer goed door en laat het nog 3 minuten op het vuur staan.
  • Verdeel de eiwitrijke vegetarische pasta over twee borden en serveer eventueel met nog meer parmezaanse kaas.

Doel. Plan. Resultaat.

Personal Body Plan, mét 1:1 begeleiding. Zo haal jij je fitness doelen wél.
Hoe werkt het?