Eiwitrijke vegetarische pasta

Een simpele maar heerlijke eiwitrijke, vegetarische pasta die je kan maken in maar één pan. In 20 minuten staat dit gerecht op tafel. Eet smakelijk!

Personen

1

Tijd

20 min

Kcal

573 Kcal

Voedingswaarden per persoon

• Calorieën 573 kcal  

• Koolhydraten 70 gr  

• Eiwitten 30 gr  

• Vetten 17 gr  

• Vezels 12 gr

Ingrediënten

• 500 ml water  

• 100 gram spaghetti (volkoren, onbereid)  

• 100 gram broccoli  

• 1 bouillonblokje (groenten)  

• 50 gram groene asperges  

• 50 gram champignons  

• 25 ml kookroom light  

• 25 gram Parmezaanse kaas  

• 2 gram peterselie  

• 25 gram ui  

• 1 teentje knoflook  

• 1 gram chili flakes  

• Peper en zout

Koken met twee pannen is zooo 2009. Daarom delen wij deze eiwitrijke vegetarische one-pot pasta. Benodigdheden? Eén pan, veel veggies en een lekker muziekje op de achtergrond. Veggie pasta!

Zo maak je deze eiwitrijke vegetarische pasta:

  • Zet een grote pan op het vuur met 500 ml water en het bouillonblokje.
  • Voeg hier de gebroken spaghetti, broccoli, asperges, champignons, ui, knoflook, chili, olijfolie en zout en peper aan toe.
  • Roer dit goed door en breng aan de kook.
  • Voeg na ongeveer 10 minuten de light room, Parmezaanse kaas en peterselie toe.
  • Roer dit weer goed door en laat het nog 3 minuten op het vuur staan.
  • Verdeel de eiwitrijke vegetarische pasta over twee borden en serveer eventueel met nog meer parmezaanse kaas.

Personal Body Plan

Je personal trainer, coach en voedingsdeskundige in één.
Hoe werkt het?
We change lives, not just bodies.
We change lives, not just bodies.
We change lives, not just bodies.
We change lives, not just bodies.
We change lives, not just bodies.
We change lives, not just bodies.
We change lives, not just bodies.
We change lives, not just bodies.
We change lives, not just bodies.
We change lives, not just bodies.
We change lives, not just bodies.