Kokosdadeltaart

Deze kokosdadeltaart staat al vanaf het allereerste moment op nummer één bij ons. Vandaar dat we jullie dit recept niet kunnen ontzeggen. Probeer snel en kijk of jij nog zonder kunt.

Personen

10

Tijd

35 min (+2 uur koelkast)

Kcal

79 Kcal

Voedingswaarden per persoon

  • Calorieën: 79 Kcal
  • Koolhydraten: 11 g
  • Eiwitten: 1 g
  • Vetten: 6 g
  • Vezels: 1,2 g
  • Ingrediënten

  • 500 g dadels
  • 100 g digestive koekjes (of Bastogne ter afwisseling)
  • 25 g kokosrasp
  • 125 g boter
  • Zo maak je kokosdadeltaart

    Met dit stappenplan leggen wij jou uit hoe je kokosdadeltaart eenvoudig kunt maken. Dat wordt smullen, eet smakelijk

    1. Ontpit de dadels en snijd ze in stukjes.
    2. Breek de koekjes. Doe dit niet te klein, want dan mis je de bite.
    3. Laat de boter op een laag vuurtje smelten. Voeg de dadels toe en roer zo'n 3 minuten (de dadels moeten zacht worden).
    4. Haal de pan van het vuur en voeg de koekjes toe. Laat dit ongeveer één minuut staan.
    5. Leg in een brownievorm bakpapier en schep het mengsel erin. Heb je geen brownievorm, dan kan het ook gewoon op een bakpiertje.
    6. Goed aandrukken, kokosrasp eroverheen en de taart nog twee uur in de koelkast laten opstijven.
    7. Geniet!

    Doel. Plan. Resultaat.

    Personal Body Plan, mét 1:1 begeleiding. Zo haal jij je fitness doelen wél.
    Hoe werkt het?
    Your Body. Your Plan. Your Result.
    Your Body. Your Plan. Your Result.
    Your Body. Your Plan. Your Result.
    Your Body. Your Plan. Your Result.
    Your Body. Your Plan. Your Result.
    Your Body. Your Plan. Your Result.
    Your Body. Your Plan. Your Result.
    Your Body. Your Plan. Your Result.
    Your Body. Your Plan. Your Result.
    Your Body. Your Plan. Your Result.
    Your Body. Your Plan. Your Result.
    Your Body. Your Plan. Your Result.