Pasta met witte kaas uit de oven

Pasta en kaas zijn een perfect combinatie. Als dat pastarecept dan ook nog eens mega lekker en makkelijk te maken is dan dan is het wat ons betreft helemaal top!

Personen

1

Tijd

35 min (waarvan 30 min in de oven)

Kcal

528 Kcal

Voedingswaarden per persoon

• Calorieën 528 kcal  

• Koolhydraten 46 gr  

• Eiwitten 25 gr  

• Vetten 23 gr  

• Vezels 16 gr

Ingrediënten

• 450 gr cherrytomaten  

• 10 gr knoflook  

• 10 gr olijfolie  

• 60 gr witte kaas 50% minder vet  

• 5 gr basilicum (vers)  

• Peper en zout  

• 2 gr oregano  

• 2 gr chilivlokken  

• 65 gr kikkererwten fusilli

Zo maak je de pasta met witte kaas uit de oven

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.  

2. Leg de cherrytomaatjes en de knoflook in een ovenschaal. Besprenkel vervolgens met 3/4e van de olijfolie, peper, zout, oregano en chilivlokken. Mix goed door elkaar.  

3. Maak ruimte in het midden van de ovenschaal en leg hier de witte kaas. Besprenkel dit vervolgens met de overgebleven olijfolie en kruiden.  

4. Bak voor 30 minuten in de oven.  

5. Kook ondertussen de pasta zoals aangegeven op de verpakking en snijd de verse basilicum fijn.  

6. Haal de ovenschaal uit de oven en plet met een vork de knoflook, tomaten en witte kaas. Roer vervolgens goed door.  

7. Voeg de pasta en de basilicum toe en mix alles nog eens extra goed.  

8. Eet smakelijk!

Doel. Plan. Resultaat.

Personal Body Plan, mét 1:1 begeleiding. Zo haal jij je fitness doelen wél.
Hoe werkt het?